Thijs Jansen: MyFitplan motiveert mijn klanten om te blijven bewegen. Dit kan zowel bij ons in het centrum als thuis of buiten. Mijn klanten zijn heel enthousiast, het motiverende puntensysteem werkt echt om te gaan te bewegen en te blijven bewegen.

nieuws

MyFitplan

MyFitplan is het beweegprogramma op basis van een persoonlijk beweegadvies, waarbij de klant kan bewegen waar, hoe en wanneer hij of zij maar wil.

MyFitplan biedt groeimogelijkheden voor u als ondernemer in beweging. MyFitplan kan functioneren voor verschillende doelgroepen of ingezet worden als ‘scholingsprogramma’ waarbij alle klanten leren bewegen met MyFitplan. In de aanpak staat het sparen van FIT-punten centraal. Zowel wat betreft training als wat betreft motivatie, loyaliteit en communicatie. Met ‘GET YOUR POINTS’ als terugkerende uitdaging.

Klanten kunnen bewegen in het centrum onder begeleiding, maar ook thuis of buiten. Wat ze maar willen. MyFitplan is geschikt voor iedereen: voor mensen die in beweging willen komen en in beweging willen blijven, voor sporters en ook voor mensen die een meer doelgroep gerichte aanpak nodig hebben.

MyFitplan heeft meerwaarde voor uw centrum!