Campagnes

Jouw garantie op een FIT jaar

Naast de specifieke marketingcampagnes die gekoppeld zijn aan vastgestelde periodes, is er ook een doorlopende campagne beschikbaar met als slogan 'Jouw garantie op een FIT jaar'. Deze campagne kan een centrum op elk gewenst moment in zijn of haar centrum inzetten. Deze campagne is voor Clubleden gratis beschikbaar als een van de vier campagnes. Centra die een Pro-licentie hebben, kunnen ook deze campagne inzetten, waarbij de materiaalkosten en training worden doorbelast. Wanneer je hierin geinteresseerd bent, stuur dan een mail naar: caroline@hetgezondenet.nl

Inzetbaar: het gehele jaar


Herfst motivatiecampagne 'Bewegen is gewoon DOEN'

De zomer loopt ten einde. De vakanties zijn voorbij. Het moment om nieuwe klanten te werven voor MyFitplan. Voor deze periode hebben we een nieuwe marketingcampagne, die vanaf half september tot en met eind oktober van start kan gaan, met als slogan 'Bewegen is gewoon DOEN!' De actie loopt voor de deelnemers tot en met eind januari 2015.

Het doel van deze campagne is om nieuwe leden voor je centrum te werven die willen (beginnen met) bewegen, met als uitgangspunt dat ze met een onderbouwde methode gezond gaan bewegen. Onder de deelnemers, die minimaal 12 weken hun punten sparen met MyFitplan, wordt de prijs '3 maanden gratis een beweegadviseur / personal trainer' verloot. De actievoorwaarden staan vermeld in bijgevoegd document.

Voor deze campagne is er een campagne actiepakket samengesteld. Dit basispakket bestaat uit:

- 2000 A6 flyers voorzien van eigen logo en naam (om de actie gemakkelijk onder de aandacht te brengen);

- 5 stuks A3 posters voorzien van eigen logo en naam (op te hangen naar keuze in je centrum of daarbuiten);

- 1 stoepbord met 2 posters A1 formaat (voor bij de ingang van je centrum);

- 100 omslagmappen (per deelnemer aan de actie);

- 100 spaarkaarten (voor de wekelijkse registratie van de punten);

- 3 soorten banners (horizontale, verticale en button) die op de site van je centrum kan worden geplaatst met een link naar een pagina met informatie. Of voor gebruik voor social media.

- persbericht op maat, dat verstuurd kan worden met eigen bedrijfsnaam/aanvullende tekst

Middels het bijgevoegde moodboard krijg je een indruk van de campagne.

Via de website, Facebook en persbericht wordt de campagne door MyFitplan (Het Gezonde Net) ondersteund.

Voor centra met de MyFitplan club formule zijn er geen kosten verbonden aan deze campagne, voor de overige clubs zullen de kosten circa 600 Euro bedragen. Een en ander zal afhangen van aantallen en personalisering van materialen.

Wil je ook MyFitplan meer promoten in je centrum middels deze campagne, laat dit dan zo snel mogelijk weten door een mail te sturen naar: caroline@hetgezondenet.nl

 


MOODBOARD_Bewegen-is-gewoon-doen.jpg
Actievoorwaarden-centra.pdf

Marketingcampagne